Економічна безпека як обєкт наукового аналізу - Стулова, І.М. (Економічні інновації, 2010)
В статті розглядається поняття економічної безпеки як підсистема національної безпеки. Проводиться аналіз існуючих визначень економічної безпеки в вітчизняній та зарубіжній літературі. Розглядається специфіка економічної безпеки залежно від рівня її гарантування (держава, регіон, підприємство, особа).