Індивідуальна радіочутливість людини: цитогенетичні аспекти - Дьоміна, Е.А.; Рябченко, Н.М.; Бариляк, І.Р. (Цитология и генетика, 2007)
Відповідно до фундаментальних положень радіаційної цитогенетики розроблено та апробовано схему цитогенетичного дослідження індивідуальної радіочутливості умовно здорових осіб з використанням хромосомного тесту (G₂-assay).