Новітні інформаційні технології для науки та освіти: досвіт роботи наукової бібліотеки Національного університету "Києво-Могилянська академія" - Ярошенко, Т.О. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2003)
У статті подається короткий огляд становлення наукової бібліотеки НаУКМА, розгянуто основні аспекти її діяльності та ряд проблем, що пов”язані з впровадженням новітніх інформаційних технологій.