Відтворювальна функція товарних ринків - Лисюк, В.М. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглядаються теоретичні аспекти економічного розвитку на основі відтворювальних процесів. Доводиться, що відтворювальні процеси в ринковій економіці формуються і найуспішніше реалізуються в межах товарних ринків.