Організаційні та управлінські засади обгрунтування екологічної інфраструктури - Нікішина, Ю.І. (Економічні інновації, 2011)
У представленій статті наведені найбільш істотні концептуально-методологічні, теоретико-емпіричні й прикладні результати, отримані в процесі дослідження вибраної наукової проблеми. Теоретично обґрунтована сутність і визначення екологічної інфраструктури та напрямків використання її еколого-економічного потенціалу для цілей суспільного господарства, що надасть можливість сталого соціо-еколого-економічного розвитку України.