Роль Нестора Махна і махновщини у повстанському русі українського селянства (1917—1921 рр.) - Солов’ян, В. (Український визвольний рух, 2013)
У статті висвітлено роль, яку відіграли Н. Махно та махновщина у повстанському русі українського селянства в 1917—1921 рр. Увагу зосереджено на становленні та еволюції соціально-визвольного та нaціонально-визвольного аспектів української революції в межах махновського руху.