Український антибільшовицький рух на Кіровоградщині 1918—1940-і рр. - Митрофанеко, Ю. (Український визвольний рух, 2013)
У статті проаналізовано розвиток українського антикомуністичного повстанського руху на території сучасної Кіровоградщини протягом 1918—1940-х рр.