Magnum opus про український визвольний рух - Ісаюк, О. (Український визвольний рух, 2013)
Рецензія на книжку: Патриляк І. «Встань і борись! Слухай і вір… »: українське націоналістичне підпілля та повстанський рух (1939—1960 рр.): Монографія / Центр дослідження визвольного руху. — Львів: Часопис, 2012. — 592 с.