Генетичні основи та функціонування систем трансдукції сигналу в рослин за вірусної резистентності - Кириченко, А.М.; Коваленко, О.Г. (Цитология и генетика, 2011)
Аналізуються генетичні основи та сучасні уявлення про молекулярні механізми розпізнавання рослинами патогенів переважно вірусної природи. Обговорюється значення сигнальних систем та їхніх ключових чинників в рослинному організмі. Розглядається можлива участь різних еліситорів в процесах трансдукції сигналів.