Мінливість геному пшениці в культурі in vitro - Дубровна, О.В.; Бавол, А.В. (Цитология и генетика, 2011)
Наведено результати досліджень мінливості геному пшениці, яка виникає за культивування in vitro і спостерігається на різних рівнях його організації. Представлено відомості про зміни, які виявляються при дослідженні каріотипу, послідовностей ядерної, хлоропластної та мітохондріальної ДНК клітинних культур і рослин-регенерантів.