Поліморфізм внутрішньоклітинних ізоферментів Schizophyllum commune Fr. (Basidiomycetes) на території Донецької області - Бойко, С.М. (Цитология и генетика, 2011)
Представлено результати дослідження поліморфізму внутрішньоклітинних ізоферментів культур Schizophyllum commune Fr., що зростають на території Донецької області. Наведено опис електрофоретичних спектрів AMY, ADH, GPDH, GDH, SDH, EST. Ферментні системи ADH, GPDH та GDH виявилися мономорфними. Найбільшою різноманітністю внутрішньоклітинних ізоформ відзначався фермент EST, у якого визначено шість чітких зон, для трьох з яких властивий поліморфізм.