Інтеррегіональне співробітництво з країнами ЄС як засіб зміцнення економічної безпеки Причорноморського регіону України - Бабець, І.Г. (Економічні інновації, 2011)
Досліджено проблеми участі Причорноморського регіону України в євроінтеграційному процесі. Запропоновано концептуальні засади зміцнення економічної безпеки Причорноморського регіону на основі реалізації моделі інтеррегіонального співробітництва з країнами ЄС.