Разработка инновационных стратегий развития региона - Бойко, А.С. (Економічні інновації, 2011)
У статті представлені підходи до розробки інноваційної стратегії регіону, в основі якої лежать Форсайт-технології і брендинг регіону, які здатні вивести економіку регіонів на якісно новий рівень впровадження і розвитку інноваційних проектів.