Оптимізація міжнародного співробітництва України в рамках ОЧЕС: реальний стан та перспективи - Гужва, І.Ю.; Лисецька, Н.М. (Економічні інновації, 2011)
У статті проаналізовано сучасний стан та шляхи оптимізації міжнародного торговельно-економічного співробітництва України в рамках ОЧЕС. Розглянуто основні проблеми та підходи визначення ефективних чинників, які динамізують розвиток ефективного міжнародного співробітництва України з країнами Чорноморського регіону та іншими сусідніми системами.