Роль агломерацій в забезпеченні інноваційного розвитку територій - Доленко, Л.Х. (Економічні інновації, 2011)
В статті досліджується зростаюча роль агломеративних територій у світовій та регіональній економіці, специфічних кластерів, які там формуються, їх вплив на світові фінансові потоки та інновації.