Актуальні питання пенсійної реформи в Україні - Жовнір, С.М. (Економічні інновації, 2011)
Досліджено проблемні питання і дисбаланси сучасного пенсійного забезпечення населення України, визначено ризики і першочергові кроки реформування пенсійної системи.