Стан інвестиційної активності у промисловому комплексі причорноморських регіонів - Захарін, С.В. (Економічні інновації, 2011)
Проаналізовано стан інвестиційної активності у промисловому комплексі причорноморських регіонів. Виділено ключові особливості інвестиційного процесу у причорноморських регіонах. Обгрунтовано пропозиції щодо стимулювання інвестиційної активності.