Стратегія розвитку оптових ринків сільськогосподарської продукції в Україні - Лисюк, В.М. (Економічні інновації, 2011)
У статті викладені дослідження світового досвіду створення оптових ринків сільгосппродукції (ОРСП). Пропонується стратегія будівництва мережі оптових ринків, яка має базуватись на розробленому автором методичному підході розрахунків техніко-економічних параметрів ОРСП з метою оптимізації інвестиційних ресурсів та прискорення процесу створення мережі ОРСП в Україні.