Механізми державного регулювання процесу забезпечення розвитку продовольчих ринків в Україні - Макарова, І.А. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто стан та перспективи розвитку продовольчих ринків в Україні. Обґрунтовано план дій щодо розвитку регіональних продовольчих ринків та утвердження їх позицій як конкурентоспроможних на еколого-економічних засадах.