Пріоритети державного регулювання зернового ринку України - Нікішина, О.В. (Економічні інновації, 2011)
Визначено особливості та недоліки діючого механізму державного регулювання внутрішнього ринку зерна. Обґрунтовано пріоритетні напрями його реформування, орієнтовані на активізацію відтворювальної функції зернового ринку.