Информационно-коммуникационные технологии как инструмент трансформационных отношений в глобальном мире - Партицки, С.; Пляскина, А. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто основні можливості глобальних інформаційно-комунікаційних технологій у сучасному суспільстві та їх використання у вирішенні різноманітних проблем, зокрема, проблеми поєднання світу.