Ответственность в ресурсопользовании как инструмент устойчивого социально-экономического развития - Сааджан, И.А. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто соціально-економічну ефективність у якості нормативної бази щодо оцінки ресурсокористування, досліджено рентні підходи щодо формування відповідальності у забезпечені раціонального ресурсокористування.