Передумови створення інноваційної інформаційної мережі регіону: роль вищих навчальних закладів - Січкаренко, К.О. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглянуто механізми залучення вищих навчальних закладів до інноваційної діяльності в регіоні. Досліджено питання включення університетів до регіональної інноваційної інфраструктури регіону шляхом їх об’єднання у інноваційну інформаційну мережу. Проаналізовано іноземний та український досвід розбудови інноваційних мереж освітніх закладів.