Украина в системе Балто-Черноморской транспортно-логистической интеграции - Смирнов, И.Г. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто основні чинники та складники формування Балто-Чорноморської транспортно-логістичної інтеграції та напрямки участі України в цьому процесі.