Інститути інноваційного розвитку регіонів - Федулова, Л.І. (Економічні інновації, 2011)
Визначено сутність та особливості інститутів розвитку. Проаналізовано досвід деяких країн щодо створення системи інститутів розвитку. Розроблено пропозиції щодо умов їхнього формування і упровадження в регіонах України.