Заощадження як фінансове джерело нагромадження основного капіталу - Фомішина, В.М.; Фомішин, С.В. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто сучасні теоретичні і прикладні питання нагромадження основного капіталу в Україні. Показано, що недостатня інвестиційна і інноваційна активність господарюючих суб’єктів значною мірою зумовлена нестачею фінансових ресурсів, основу формування яких складають заощадження інституційних секторів економіки.