Регіональні особливості трансформації аграрного сектора та сільських територій Причорномор’я - Барановський, М.О.; Барановська, О.В. (Економічні інновації, 2011)
Проаналізовані регіональні особливості розвитку аграрного сектора Причорномор’я на початку ХХІ ст., розкриті його галузево-структурні та територіальні трансформації, охарактеризовано залежність між розвитком аграрної сфери і сільських територій, окреслені шляхи подальшого розвитку сільського сектора регіону.