Концепция «экогород» как инструмент формирования устойчивого социально-экологического благосостояния населения - Бутенко, В.В. (Економічні інновації, 2011)
У статті досліджуються актуальні питання оцінки можливих напрямів екологізації соціально-економічного розвитку сучасного міста та впровадження екоінновацій. В основу пропозицій щодо рішення цих проблем покладено ідеологію концепції «Екомісто».