Проблеми та перспективи розвитку рекреаційно-туристичної діяльності в південних районах Одеської області - Воробйова, О.А. (Економічні інновації, 2011)
В статті наведено результати аналізу сучасного стану природних і культурно-історичних рекреаційно-туристичних ресурсів південних районів Одеської області, а також аналізу стану матеріально-технічної бази рекреаційно-туристичної сфери в зазначених районах. В роботі розглянуто існуючі негативні тенденції функціонування рекреаційно-туристичної сфери та виокремлено шляхи вирішення проблем розвитку рекреаційно-туристичної діяльності в регіоні.