Доктрина екологізації споживчої політики в контексті ринкових трансформаційних зрушень - Галушкіна, Т.П.; Ліпанова, О.В. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто сучасну еколого-економічну ситуацію щодо формування ідеології забезпечення сталого споживання та виробництва, яка поєднує можливості як державного, так і ринкового регулювання.