Аграрні відносини в сучасних координатах регіонального розвитку - Ковальчук, С.Я. (Економічні інновації, 2011)
В статті розглядаються особливості розвитку регіональних аграрних відносин в контексті формування стратегії сталого розвитку регіонів. Визначено, що для формування стійкого розвитку аграрних відносин необхідно органiчне поєднання та взаємозв’язок функціонально-просторових та галузево-регiональних об'єднань.