Проблеми формування морських кордонів в Азово-Керченській акваторії: невирішене питання українсько-російських двосторонніх відносин - Копачинська, Г.В. (Економічні інновації, 2011)
Проаналізовано політико-географічні особливості визначення та встановлення українсько-російського морського кордону. Розглянуто нормативно-правову базу в області формування українсько-російського морського кордону. Висвітлено основні проблеми та спірні питання щодо делімітації та демаркації морського кордону між Україною та Російською Федерацією.