Оцінка рівня оплати праці науково-педагогічних працівників вищих начальних закладів України - Ломоносов, А.В. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуті методичні основи оцінки рівня оплати науково-педагогічних працівників. Визначені показники, за допомогою яких повинна здійснюватися оцінка, а також запропоновані методи їх розрахунку.