Прогнозування та планування екологічного стану регіону - Миколайчук, М.М. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто основні фактори, що впливають на екологічний стан територій. Розроблено практичні рекомендації щодо прогнозування екологічних наслідків регіонального розвитку. Обґрунтовано роль індикативного планування у поліпшенні екологічного стану та забезпеченні сталого розвитку територій.