Анализ факторов, определяющих развитие рекреационного хозяйства Крыма - Саломатина, Л.Н.; Байдак, А.В. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто основні чинники, що впливають на розвиток рекреаційного господарства Крима. Визначено чинники, які стимулюють розвиток рекреаційного господарства Криму і чинники, які обмежуюють його розвиток. Показано, що перспективний розвиток рекреаційного господарства Криму повинний здійснюватися на оснвові збалансованої взаємодії усіх розглянутих чинників.