Проблемы и перспективы развития рекреационно-туристической сферы в приморских регионах - Степанов, В.Н.; Волошин, Д.В. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглядаються питання аналітичної оцінки стану й тенденції вітчизняної рекреаційно-туристичної (РТ) діяльності на узбережжі Чорного й Азовського морів у контексті підвищення її економічної ефективності. Дається оцінка можливих перспектив формування РТ - індустрії приморського типу.