Аналіз стану машинобудівної галузі Одеської області та напрямки її подальшого розвитку - Безнощенко, Н.О. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто та проведено аналіз сучасного стану машинобудівної галузі Одеської області. Виділено основні проблемні аспекти її подальшого розвитку та шляхи їх подолання. Обґрунтовано подальші напрямки розвитку промисловості регіону.