Відродження промислового потенціалу Херсонщини: теоретичні та методологічні аспекти - Вірлич, Є.М. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто основні проблеми промисловості Херсонської області, а також фактори, що сприяють відродженню її потенціалу. Досліджено теоретичні аспекти сутності потенціалу промислового підприємства, обґрунтовано шляхи його відродження для підприємств Херсонської області.