Информационное обеспечение логистической деятельности предприятий АПК - Волошенюк, Т.А.; Наумова, Л.Н. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто проблеми розвитку поняття «логістична інформаційна система». Описана найбільш прийнятна для виробництв АПК структура логістичної інформаційної системи. Запропоновані необхідні технологічні вимоги до ERP-систем.