Розширення інструментарію стратегічного планування - Воскресенська, О.Є.; Савчук, О.А. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто сучасні інструменти стратегічного планування. Досліджено можливості використання існуючих стратегічних інструментів для планування діяльності вітчизняних підприємств.