Стратегічне управління збутовими процесами підприємств - Журавльова, Т.О.; Присягіна, А.Ю. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглянуто проблеми формування національного ринку архітектурного алюмінієвого профілю та запропоновано логістичний підхід до управління матеріальними потоками підприємств-виробників та їх збутовою стратегією.