Антимонопольне регулювання інтегрованих корпоративних систем - Клімова, О.І. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглянуто актуальне питання антимонопольного регулювання інтегрованих корпоративних систем. Визначено проблеми та протиріччя, що притаманні сучасному антимонопольному законодавству у сфері регулювання таких систем. Запропоновано можливі шляхи вирішення цих проблем.