Теоретичне обґрунтування сутності потенціалу підприємства - Коваленко, М.А.; Іванець, О.О. (Економічні інновації, 2011)
В статті проаналізовано еволюцію трактування терміну «потенціал». Виділено три підходи науковців до трактування його поняття.