Сутність поняття „стратегія” та його відмінності від тактики й оперативних дій - Ломоносов, Д.А. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто існуючи підходи до визначення поняття „стратегія” та представлено авторський підхід до його формулювання. Розкриті основні відмінності й взаємозв’язок між стратегією, тактикою та оперативними діями.