Моделювання наскрізної системи стандартизації якості продукції підприємств з переробки вовни - Мартинова, О.В. (Економічні інновації, 2011)
Стаття присвячена використанню синергічного підходу до створення наскрізної системи стандартизації якості продукції у технологічному ланцюзі «сировина – первинна обробка вовни – текстиль». Змодельований ефект функціонування наскрізної системи якості.