Стратегічні напрями антикризового управління підприємством в сучасних умовах - Молоткова, І.О.; Орлова, О.В. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто існуючі проблеми управління підприємством в кризових ситуація. Обґрунтовано шляхи їх вирішення.