Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков - Надточий, И.И. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто експертний метод оцінки конкурентоспроможності підприємств з виробництва соків, який оснований на економічних показниках діяльності підприємства.