Економічний механізм розвитку підприємств у історичному досвіді ринкових трансформацій - Поленчук, В.М.; Наумов, О.Б. (Економічні інновації, 2011)
Показана необхідність удосконалення економічного механізму у складі господарського механізму, що сприятиме більш раціональному і ефективному управлінню діяльністю підприємства в умовах ринкових трансформацій.