«Зелений» імператив розвитку рекреації та туризму в Причорноморських регіонах України - Нездоймінов, С.Г. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглядаються наукові погляди щодо напрямків формування екологічної інфраструктури в сфері рекреації, гостинності та туризму в контексті концепції ЮНЕП «зелена економіка», процеси економічних перетворень, пов’язаних з формуванням конкуренто-спроможності туристично-рекреаційних комплексів регіонів України. Запропоновано авторські підходи щодо формування структури організаційно-економічного механізму розвитку рекреації та туризму в Причорноморських регіонах України на засадах парадигми «зеленої економіки».