Про "монографію" Віктора Ідзя (Українська Повстанська Армія - згідно зі свідченнями німецьких та радянських архівів) - Забілий, Р. (Український визвольний рух, 2005)
Про "монографію" Віктора Ідзя (Українська Повстанська Армія - згідно зі свідченнями німецьких та радянських архівів. - Львів: "Сполом", 2005. - 208 с.).